Verdienen
Er zijn op Internet verschillende bedrijven te vinden die je willen betalen voor het bekijken van reclame of het aanbrengen van nieuwe leden. De kwaliteit en verdiensten van deze bedrijven lopen nogal uiteen. Daarom heb ik op deze pagina een overzicht voor je gemaakt waarin de meest succesvolle bedrijven worden vergeleken.


ZinnGeld
ZinnGeld is een programma waarmee je geld kunt verdienen door middel van het lezen van e-mails en het posten van reacties op nieuwsberichten. Je moet minimaal 16 jaar zijn om mee te mogen doen.
 

Aanmeldbonus: € 0.10 Uitbetaling vanaf: € 15.00

Klik hier en meld je aan!


 

Geldrace
Bij Geldrace lees je de berichten op de site zelf, kun je op banners klikken waarvoor je betaald krijgt en kun je andere mensen lid maken. Direct bij het aanmelden ontvang jij al € 1.25! Geldrace betaalt per gelezen bericht of geklikte banner vrij veel in verhouding tot anderen, dus extra snel verdienen!
 
Aanmeldbonus: € 1.25 Uitbetaling vanaf: € 12.50

Klik hier en meld je aan!


 

EuroClix
EuroClix neemt bijna geen tijd in beslag, je hoeft alleen jouw mailbox maar te openen en even bevestigen dat je de mail gelezen hebt. Meestal komen er zo'n 1 tot 5 e-mailtjes per week. EuroClix betaalt voor e-mails lezen, websites bezoeken, proefprodukten en/of aankopen doen op internet.
 
Aanmeldbonus: € 1.00 Uitbetaling vanaf: € 10.00

Klik hier en meld je aan!


 

VerdienNuSnel
Verdiennusnel.nl is een goed Nederlands bedrijf, waar je veel betaalde e-mails van kunt verwachten. Dit is dan ook een zeer goed programma.
 
Aanmeldbonus: € 2.50 Uitbetaling vanaf: € 07.50

Klik hier en meld je aan!


 

MoneyMiljonair
Verschillende manieren om geld te verdienen, prijsvragen, spelletjes, klikken en op aanbiedingen reageren. Webmasters hebben wat meer mogelijkheden maar miljonair is een groot woord.
 
Aanmeldbonus: € 1.25 Uitbetaling vanaf: € 12.50

Klik hier en meld je aan!


 

Zakgeldonline
Verdien met het lezen van emails en banners klikken. Je kan ook spellen spelen. Je krijgt korting met shoppen en ringtone's en logos voor jouw mobieltje. Je moet minimaal 14 jaar zijn. ZakgeldOnline is geheel vernieuwd, ziet er strak uit en loopt beter als ooit tevoren.
Aanmeldbonus: € 0.25 Uitbetaling vanaf: € 10.00

Klik hier en meld je aan!


 

Grijpjevoordeel
Elke adverteerder kan een andere vergoeding geven voor een email, leden van Grijpjevoordeel zullen minimaal € 0.01 per email ontvangen. Voor mailtjes die leden versturen die bedoeld zijn als websitepromotie zal je € 0.01 ontvangen.
Aanmeldbonus: € 0.20 Uitbetaling vanaf: € 12.50

Klik hier en meld je aan!